Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret organitza el projecte Rossinyol per dotzè any consecutiu

L’Ajuntament de Lloret organitza el projecte Rossinyol per dotzè any consecutiu

Participen 19 alumnes del municipi
29-11-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar torna a acollir enguany el projecte Rossinyol; una iniciativa que neix amb la voluntat de fomentar el diàleg i intercanvi d’experiències entre estudiants universitaris i alumnat nouvingut dels centres educatius. El regidor d’Educació, Albert Ferràndez “L’objectiu d’aquest projecte és afavorir la integració social i cultural i fomentar l’ús del català com a llengua vehicular en els alumnes que hi participen”.

En aquesta edició s’han incrementat les mentories de 13 a  19 parelles socioeducatives, gràcies a la dotació econòmica provinent del Pla de millora d'oportunitats educatives (PMOE) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya vinculada al Pla Educatiu d’Entorn. Això ha permès, a banda de l’increment de mentories, que es pogués incorporar al projecte l’Institut Ramón Coll i Rodés. També hi participen l’Institut-Escola Lloret de Mar, l’Institut Rocagrossa l’Escola Pompeu Fabra i l’Escola Pere Torrent.

La presentació del projecte es va realitzar el passat divendres a l’Institut Rocagrossa. A l’acte van assistir els mentors, els mentorats i les seves famílies, representants dels centres educatius participants, de la secció d’Educació de l’ajuntament i de La universitat de Girona i el regidor d’Educació el Sr. Albert Ferrández.

Els mentors que participen en aquest projecte són estudiants universitaris de la UdG, provinents de Lloret de Mar i rodalies, que realitzen un acompanyament periòdic a aquests alumnes per tal de donar a conèixer indrets de la vila i integrar-los així en el municipi, creant un sentiment d’arrelament al seu poble i afavorint la pràctica de la llengua catalana.