Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret obre una línia de subvencions per la neteja de façanes privades

L’Ajuntament de Lloret obre una línia de subvencions per la neteja de façanes privades

El consistori també està treballant per posar a disposició una paret pública per formar a joves en la tècnica del graffiti
12-05-2022


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha obert una línia de subvencions per ajudar als propietaris d’immobles a netejar les seves façanes de pintades i graffitis.

Les persones interessades poden sol·licitar aquesta ajuda de forma telemàtica a través del tràmit de “sol·licitud de neteja de façanes” de la plana web municipal. Un cop aprovada la instància l’ajuntament procedirà a la neteja de la pintada. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que “aquesta línia de subvencions forma part del projecte d’embelliment del nostre municipi”.

Per altra banda l’Ajuntament de Lloret també està treballant per tancar un acord amb el grafiter lloretenc Odie i posar a disposició dels joves que es volen iniciar en la tècnica del grafitti una paret pública on poder practicar la tècnica.