Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret obre una línia d’ajuts per les persones i famílies en situació de vulnerabilitat social

L’Ajuntament de Lloret obre una línia d’ajuts per les persones i famílies en situació de vulnerabilitat social

S’hi destina una partida pressupostària de 269.525€
30-09-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha obert una línia d’ajuts per a persones i famílies en risc de vulnerabilitats social, que els suposa tenir dificultats per cobrir necessitats bàsiques. Una convocatòria semblant ja es va fer l’any 2020 arrel de la greu situació sociolaboral i econòmica derivada de la pandèmia  de la Covid19. La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, explica que “malgrat que poc a poc anem recuperant l’activitat econòmica encara ens trobem en una situació complicada que fa que hi ha moltes persones i famílies que no tenen gairebé cap ingrés”. 

Es poden presentar a aquesta subvenció les persones o unitats familiars de convivència, empadronades a Lloret de Mar, majors de 18 anys i amb una situació econòmica que compleixi els requisits prevists a les bases. A aquests ajuts s’hi destinaran un total de 269.525€. 

El termini de presentació de sol·licituds per accedir a aquests ajuts va des del 29 de setembre fins el 29 d’octubre d’aquest any i les sol·licituds es poden entrar presencialment a l’Oficina d’Informació al Ciutadà (OIAC) via cita prèvia o telemàticament a la seu electrònica. L’any passat, 316 persones sol·licitants es varen beneficiar d’aquesta subvenció.