Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret obre una convocatòria de subvencions de l'IBI

L’Ajuntament de Lloret obre una convocatòria de subvencions de l'IBI

S’hi destina una partida de 45.000 €
03-01-2020


L'Ajuntament de Lloret ha posat en marxa una línia de subvencions per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per a persones amb pocs recursos econòmics. El termini per sol·licitar l’ajut serà del 20 de gener al 20 de març. La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, explica que “enguany es tracta d’una partida econòmica de 45.000€ i la previsió per al 2020 és incrementar-la a 60.000€”. L’atorgament de subvencions es farà per ordre cronològic de presentació de sol·licituds.

Per rebre l'ajut cal constar com a contribuent de l’IBI, estar empadronat a Lloret i tenir una renda baixa. Pel que fa a la quantia de l’ajut, l’import de la subvenció serà del 50% de la quota de l’impost d’IBI amb un màxim de 100€ per beneficiari i l’ingrés es farà per compte bancari.

Les persones que optin a l'ajut no poden disposar d'altres immobles a part de l'habitatge propi i, com a màxim, una plaça d'aparcament i un traster. 

Properament més informació a la Seu  electrònica de l’Ajuntament de Lloret de Mar:  https://seu.lloret.cat

arxivat sota: