Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret obre una convocatòria de subvencions de l'IBI

L’Ajuntament de Lloret obre una convocatòria de subvencions de l'IBI

Per accedir-hi cal constar com a contribuent de l’IBI i estar empadronat a la vila


L'Ajuntament de Lloret ha posat en marxa una línia de subvencions per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per a persones amb pocs recursos econòmics. El termini per sol·licitar l’ajut serà de l’1 de març al 30 d’abril i en paraules del regidor de Serveis Econòmics, Albert Robert, “s’hi ha destinat una partida de 45.000€”. En aquest sentit, l’atorgament de subvencions es farà per ordre cronològic de presentació de sol·licituds.

Per rebre l'ajut, el regidor de Serveis Econòmics ha explicat que “cal constar com a contribuent de l’IBI, estar empadronat a Lloret i tenir una renda baixa”, i hi ha afegit que “en el cas d’haver-hi persones discapacitades a l’habitatge, aplicarem un increment en la subvenció”. Pel que fa a la quantia de l’ajut, l’import de la subvenció serà del 50% de la quota de l’impost d’IBI amb un màxim de 100€ per beneficiari i l’ingrés es farà per compte bancari.

Les persones que optin a l'ajut no poden disposar d'altres immobles a part de l'habitatge propi i, com a màxim, una plaça d'aparcament i un traster. 

La documentació requerida per accedir a la subvenció es pot consultar a:

https://seu.lloret.cat/taulerAnuncisPublic/showPublicacion/1375?cat.id=139