Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret obre la convocatòria per acollir propostes d’arts escèniques aquest estiu al carrer

L’Ajuntament de Lloret obre la convocatòria per acollir propostes d’arts escèniques aquest estiu al carrer

El consistori vol regular i fomentar les actuacions de carrer durant la temporada d’estiu
16-06-2021


Fins el diumenge 20 de juny està obert el primer período d’admissions de sol·licituds a l’Ajuntament de Lloret per acollir propostes de música i arts escèniques al carrer durant l’estiu.

Arts de Carrer és una iniciativa que vol potenciar i regular la presència de música i arts escèniques en viu als carrers de la població.

L’Ajuntament de Lloret ha previst dos terminis d’admissions de sol·licituds:

  1. Fins el diumenge 20 de juny està obert el període per a les propostes que es portin a terme entre l’1 i el 31 de juliol.
  2.  Fins el 10 de juliol es recolliran les propostes que es portaran a terme entre l’1 d’agost i el 15 de setembre.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández i el del Teatre de Lloret, Albert Robert, han destacat que es tracta d'una aposta per la cultura i per promoure i visibilitazar les arts en viu i de proximitat amb el territori.

Arts de carrer és un projecte obert que s’adreça a tots els músics i artistes: professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical i teatral.

El projecte Arts de Carrer es posa en marxa a Lloret per primera vegada aquest estiu i posa a disposició dels músics i els artistes la possibilitat de tocar i actuar a la via pública de forma regulada i planificada alhora que facilita a tots els ciutadans i ciutadanes sense excepció l'accés lliure i gratuït a la música interpretada en directe i al gaudi de le sarts en viu, també en directe i de forma gratuïta.

Els punts d'iactuació estaran senyalitzats per l’Ajuntament. Per poder actuar, els artistes hauran d’estar acreditats prèviament en el projecte. L'acreditació s'ha de fer a través d’uns instància a l’Ajuntament de Lloret.

Els artistes interessats en participar hauran d'acreditar la seva formació.

Els artistes inscrits formaran part d'un registre municipal amb l'autorització per actuar als carrers de Lloret que estiguin habilitats per l’Ajuntament. Aquesta autorització estarà subjecte als punts i horaris fixats i a les condicions establertes.

Hi ha dues modalitats de carnet:

  • Individual (1 integrant)
  • Per grups (2 a 5 integrants)