Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret i Nova Ràdio Lloret es sumen a la campanya #ThoEstàsPerdent

L’Ajuntament de Lloret i Nova Ràdio Lloret es sumen a la campanya #ThoEstàsPerdent

Diferents esportistes i clubs esportius locals s’han adherit a la campanya


Avui a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha tingut lloc l’acte d’adhesió de l’Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret, l’emissora local, a la campanya ‘T’ho estàs perdent’ (#ThoEstàsPerdent) de la Generalitat de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació per visibilitzar i referenciar l’esport femení als mitjans de comunicació.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que ha destacat l’èxit d’una campanya que considera “espectacular i està tenint una gran capil·laritat en tot el territori”. La regidora d’Esports i Igualtat, Ana García-Castany, ha destacat que “és una campanya important per a Lloret i per a tot el territori, i que aquest treball per visibilitzar l’esport femení és un treball conjunt”.

Des de l’emissora local, Nova Ràdio Lloret, la seva directora Rosa Giralt ha explicat que treballaran en tres eixos “Donar més visibilitat a l’esport femení; reflectir una imatge de la dona que sigui diversa i informar en igualtat de condicions”.

A la presentació també hi han assistit Tània Pardo, lloretenca que actualment és àrbitre internacional d’hoquei que ha explicat la seva trajectòria professional en un àmbit tradicionalment masculí. Pardo ha explicat: “Vaig trobar moltes reticències al principi fins que vaig demostrar la meva vàlua. I ha detallat que ara encara és difícil ja que, per exemple, “de 12 àrbitres dones que hi havia, en queden 4”. Per altra banda, la campiona d’Espanya de xou de patinatge artístic i entrenadora Clàudia Tarradas ha destacat que “és important també la implicació dels pares en aquest treball per la igualtat de gènere”. Per finalitzar s’ha projectat un vídeo on esportistes locals s’adhereixen a la campanya amb l’ull tapat.

Aquesta presentació s’emmarca en el programa d’activitats del Dia Internacional de la Dona.