Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret ha facilitat la contractació de 15 persones a través del programa d’itineraris inclusius aquest any

L’Ajuntament de Lloret ha facilitat la contractació de 15 persones a través del programa d’itineraris inclusius aquest any

És un programa amb accions i mesures per afavorir la incorporació de persones en risc d’exclusió
08-07-2016


L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del Departament de Benestar i Família ha aconseguit aquest 2016 la contractació de 15 persones a través del programa “Itineraris inclusius”.

Els programa engloba accions de suport, apoderament orientació i formació que activen i afavoreixen les capacitats i potencialitats  de les persones per tal de millorar les possibilitats d’accedir a un lloc de treball. Paral·lelament es treballa per tal que entitats i empreses que presten serveis al municipi contractin aquestes persones.

Antonio Lorente, regidor de Benestar i Família, explica que “11 d’aquestes persones han entrat a l’empresa Barnaporters, , 2 a Clece i 2 més a Cooperativa Idaria”.

El regidor també ha afegit que “En total, però,  han estat 34 persones les que s’han incorporat al mercat laboral, si tenim en compte els contractes del propi Ajuntament dins el programa Formació i Treball del Departament d’Empresa i Ocupació i els d’ocupabilitat mitjançant subvenció del Dipsalut dins el programa “salut i crisi”.

 

 

 

 

arxivat sota: ,