Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret finalitza la instal·lació del rocòdrom de l’escola Esteve Carles

L’Ajuntament de Lloret finalitza la instal·lació del rocòdrom de l’escola Esteve Carles

El cost de l’obra ha estat de 10.380€ i disposa de diferents nivells de dificultat per quan els alumnes vagin perfeccionant la tècnica d’escalada


L’escola Esteve Carles ja té en funcionament el nou rocòdrom per la pràctica i l’entrenament de l’escalada. Jordi Sais, regidor municipal, explica que “es tracta d’un equipament que servirà de suport a l’activitat d’educació física i on es treballen aspectes fonamentals per al desenvolupament físic com són l’agilitat, equilibri, coordinació, i de personalitat com la seguretat, l’autoconfiança, el treball en equip i l’afany de superació”.

Aquesta instal·lació, realitzada i finançada íntegrament per l'Ajuntament de Lloret, ha tingut un cost de 10.380€ del pressupost municipal del 2017.

El rocòdrom constà d’un mòdul infantil i set mòduls de primària. La superfície del mòdul d’infantil és de 4,5 metres quadrats i el de primària fa 26,25 metres quadrats.

Des de l’escola Esteve Carles ja s’estan preparant la formació d’iniciació i perfeccionament d'escalada per poder treure el màxim rendiment a la instal·lació.