Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret es suma a la concentració de las Kellys pel proper diumenge

L’Ajuntament de Lloret es suma a la concentració de las Kellys pel proper diumenge

El llaç institucional es tenyirà de blanc aquest cap de setmana


L’Ajuntament es sumarà a la concentració que han convocat les Kellys (cambreres de pisos d’hotels) el proper diumenge 25 d’agost, a les 19h, a la Plaça de la Vila. A més aquest cap de setmana el llaç institucional ubicat a la rotonda de l’Avinguda de Just Marlès es tenyirà de blanc en suport a aquest col·lectiu.

Per tercer any consecutiu les Kellys organitzen aquesta concentració en la que demanen una sèrie de reivindicacions laborals com són evitar les externalitzacions, la regulació de les càrregues de feina, reconeixement de les malalties derivades d’aquesta feina i la jubilació anticipada. Per Francisco Pastor, primer tinent alcalde i regidor de relacions laborals: “parlem d’un sector que treballa en unes condicions laborals molt precàries i, sovint, amb una desproporcionada càrrega de treball”. El regidor també ha recordat que “des d’un punt de vista de gènere és una professió duta a terme principalment per dones i per tant, novament, es troben davant un cas de precarietat laboral femenina”.

Actualment Lloret de Mar disposa de 121 hotels amb 29.629 places amb més de 1.165.000 viatgers anuals. Pel que fa les dades d’afiliació al règim general a la Seguretat Social del segon trimestre de l’any (juny) són de 12.398 persones dels quals 6.284 són del sector hostaleria.