Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret endega el projecte #JovesConfinatsLloret

L’Ajuntament de Lloret endega el projecte #JovesConfinatsLloret

És un projecte d’intervenció social a les xarxes
08-04-2020


Els serveis d’atenció d’adolescents i joves de la secció de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret de Mar han endegat el projecte #JovesConfinatsLloret, un projecte d’intervenció social que aprofita la potencialitat de les xarxes per arribar al públic jove. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, explica: “A través d’Instagram #tardajoveapeudecarrer estem treballant en una sèrie de propostes per tal de fomentar la participació dels joves a la xarxa i promoure actituds proactives vers la situació actual”. Aquestes propostes s’estan treballant conjuntament des dels projecte de Tarda Jove, coordinat per educadors de carrer; el projecte Salut Jove, amb una psicòloga, i el Servei de Mediació, amb els mediadors.

Una de les primeres iniciatives que s’ha endegat és la posada en marxa d’un servidor DISCORD que servirà de plataforma virtual i punt de trobada per a aquells que hi vulguin participar. La regidora de Benestar i Família explica que “en aquesta plataforma els joves es podran agrupar per afinitats i interessos, i comptaran amb l’acompanyament dels professionals referents”.

La regidora de Benestar i Família també ha recordat: “És una situació nova i excepcional per a tothom i recordem que des del servei oferim suport psicològic i emocional als joves que ho puguin necessitar, així com propostes de com omplir aquest temps amb recursos de la xarxa i algunes activitats pròpies”. Al llarg de les pròximes setmanes s’aniran penjant gradualment les accions que es duran a terme.

arxivat sota: , ,