Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret distribuirà gratuïtament 7.000 mascaretes als establiments comercials i de restauració

L’Ajuntament de Lloret distribuirà gratuïtament 7.000 mascaretes als establiments comercials i de restauració

3.000 mascaretes seran per als treballadors i treballadores, i 4.000 per als clients. És una iniciativa que s’inclou dins del pla integral de prevenció de la COVID-19
13-05-2020


Lloret de Mar continua treballant en aquest inici del desconfinament progressiu, i de tornada a la normalitat, amb l’objectiu de garantir totes les mesures de seguretat possibles per a la prevenció i contenció de la COVID-19.

Aquest dimecres des de l’Ajuntament de Lloret s’ha començat la distribució gratuïta de 3.000 mascaretes als establiments comercials i de restauració que han iniciat la seva activitat segons les restriccions legals establertes. En paraules de la regidora de Comerç i Bars i Restaurants, Lara Torres: “Volem mostrar el nostre acompanyament i suport al sector en aquesta situació que per a tots és nova i per tant, a banda de la formació que ja es va començar a fer la setmana passada, considerem prioritari oferir aquest material bàsic de protecció als treballadors i treballadores del teixit comercial i de restauració”. Les mascaretes són d’una categoria equivalent a la FFP2 i tenen imprès el logo de Lloret de Mar amb un gran somriure. A més la regidora de Comerç i Bars i Restaurants explica que “són de teixit i per tant es poden rentar i reutilitzar”.

A banda de les mascaretes per als treballadors i treballadores, també se’n facilitaran 4.000 unitats més, fins a exhaurir existències, per tenir a disposició dels clients.

A aquesta estratègia per ajudar als establiments amb material de protecció, l’Ajuntament de Lloret de Mar va llançar a principis de setmana un vídeo corporatiu per projectar aquesta preparació que està afrontant el sector per obrir oferint les màximes garanties.

La setmana passada també es va presentar el primer pla integral de la destinació per adaptar protocols de seguretat i sanitat a tot el municipi; un pla treballat per un equip de treball multidisciplinari liderat per l’Ajuntament a través de Lloret Turisme i participat per la Mesa Empresarial de Turisme, el Gremi d’Hostaleria, el de Bars, restaurants i cafeteries, l’Associació de Comerciants, agències de viatges, representants d’empreses d’oci diürn i nocturn, apartaments, habitatges d’ús turístic, transport, esdeveniments, càmpings i també representants dels treballadors turístics.

arxivat sota: Actualitat, Campanya, covid19