Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar suspèn la rua de Carnaval

L’Ajuntament de Lloret de Mar suspèn la rua de Carnaval

El consistori treballarà però per poder mantenir altres de les activitats
27-08-2020


Els regidors de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Blanes i Tossa, juntament amb els tècnics d’aquests departaments, s’han reunit avui telemàticament parlar sobre el Carnaval Costa Brava Sud 2021 i després de valorar la situació han decidit, de comú acord, anul·lar la rua de Carnaval. 

La decisió s’ha pres després de la publicació de les noves mesures preventives per evitar  propagació de la COVID19 que s’han pres pel Govern de Catalunya arrel de l’augment de casos de les darreres setmanes. El regidor de Festes explica que “Amb prop de 120.000 persones la Rua de Carnaval de la Costa Brava Sud és de les més concorregudes de la Costa Brava. Amb la crisi sanitària actual hem considerat que cal anteposar la responsabilitat i evitar aquesta gran concentració de persones”. No obstant el regidor també ha explicat que “treballarem per poder dur a terme altres activitats sota estrictes protocol de seguretat”.

Després de la reunió amb Blanes i Tossa el regidor de Festes, Cristian Fernàndez, ha convocat una reunió, també telemàtica, amb els caps de colla de Lloret per informar-los personalment de l’acord pres pels tres consistoris. Cristian Fernàndez explica que “les nostres colles dediquen molts mesos a preparar aquestes disfresses i carrosses tan espectaculars. Ara s’acostaven les dates que començaven a preparar els disseny i era important prendre aquesta decisió per evitar que comencessin abocar esforços en un context incert”.