Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar signa un nou conveni de col·laboració amb l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme

L’Ajuntament de Lloret de Mar signa un nou conveni de col·laboració amb l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme

La dotació és de 9.000€ i es destinarà a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn d’Espectre Autista)
28-10-2020


L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i Eva Palau, presidenta de l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme, han signat un nou conveni de col·laboració d’un any de durada. A la signatura també hi han estat presents la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, i membres de l’associació. La dotació econòmica és de 9.000€.

Eva Palau, presidenta de Pas a Pas, explica l’interès de la col·laboració: “Aquest conveni ens ajuda a continuar desenvolupant tota una sèrie d’activitats vinculades a recursos d’atenció i intervenció psicoeducativa per fomentar la inclusió social i millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies”.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, hi afegeix: “És un projecte al qual l’equip de govern ja va donar suport el 2018 amb la signatura d’un conveni per a la creació d’un centre de serveis, formació i atenció terapèutica dedicat a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn d’Espectre Autista) que a dia d’avui ja és realitat. Es tracta d’un projecte de llarg recorregut al qual cal donar continuïtat si volem tenir una societat més justa i equitativa”. 

L’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme, té per finalitat, entre altres, treballar per a les persones amb autisme per fomentar-ne la inclusió social, defensar els seus drets i millorar la seva qualitat de vida i la les seves famílies. 

El centre de serveis, formació i atenció terapèutica dedicat a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn d’Espectre Autista) creat al 2018 inclou un servei d’intervenció educativa i un servei de coordinació, i ofereix formació a professionals, atenció i suport a les famílies, formació en l’entorn familiar, formació a les escoles i desenvolupament d’un programa d’oci inclusiu. Actualment atén una cinquantena de famílies no només de Lloret, sinó també dels voltants.

arxivat sota: ,