Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar restringeix l’horari de les terrasses fins les 23h

L’Ajuntament de Lloret de Mar restringeix l’horari de les terrasses fins les 23h

Serà mentre el municipi es trobi a la Fase 1 en que es mantenen les franges horàries de passeig fins aquesta hora


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat avui el decret d’alcaldia que restringeix els horaris de les terrasses fins a les 23 h.  

Aquest decret s’ha fet en base a les recomanacions de la Policia Local. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana explica que “tot i que estem a la Fase 1 es mantenen les franges horàries de restricció de moviments per grups de població. Hem establert el límit a les 23h que és l’horari màxim autoritzat per passejar pels espais públics per qualsevol dels grups de població. Aquest decret estarà en vigor mentre ens trobem a la Fase 1 i després serà revisada”. 

La setmana passada l’Ajuntament de Lloret va autoritzar, mentre es mantinguin les restriccions de ocupació en bars, restaurants i cafeteries i de forma excepcional, l’ampliació de l’espai de terrasses de bars, restaurants i cafeteries en un acord assumit per la totalitat de grups municipals i els quatre regidors no adscrits. A dia d’avui ja s’han entrat més d’una seixantena d’instàncies i la demanda d’informació en paraules del regidor “és molt alta” per la qual cosa s’espera un increment notable de les sol·licituds durant els propers dies.