Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar reobre les àrees d’esbarjo

L’Ajuntament de Lloret de Mar reobre les àrees d’esbarjo

Amb l’entrada en la fase de represa es permetrà l’ús de parcs infantils, parcs de salut i àrees d’esbarjo per gossos, tancats preventivament en compliment del Decret d’estat d’alarma per evitar contagis de la COVID19
19-06-2020


El precinte i la senyalització de la prohibició d’entrada a parcs infantils i àrees de salut va ser una de les primeres accions que es van acordar des del Comitè d’Emergències Municipal de Lloret. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que: “Amb l’entrada en la fase de represa, s’aniran netejant i desinfectant progressivament les àrees de jocs infantils i aparells gimnàstics i de salut, per tenir-los accessibles el cap de setmana. També s’obriran les àrees habilitades per l’esbarjo de gossos”.

La neteja i manteniment dels espais d’esbarjo es reprendrà amb la programació habitual del servei, no obstant això es reforçarà amb personal que s’encarregarà de fer la desinfecció diària dels diferents elements de jocs i demés estructures i mobiliari urbà present en les zones d’esbarjo.

Marina Nicolàs recorda que “malgrat es permeti l’accés i utilització de les àrees d’esbarjo, cal mantenir les mesures bàsiques de protecció per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció establertes per les autoritats sanitàries”. Entre les recomanacions hi ha mantenir la distància social i en cas de no poder respectar la distància mínima interpersonal d’1’5 m, utilitzar mascareta. La higiene de mans de forma freqüent i no sortir al carrer en cas de presentar símptomes assimilables als de la COVID-19, han de ser les altres mesures bàsiques a considerar.