Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar prorroga la targeta menjador fins el 31 de juliol

L’Ajuntament de Lloret de Mar prorroga la targeta menjador fins el 31 de juliol

La beca finalitzava el passat 10 de juny


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat una tercera pròrroga de les targetes moneder per a infants amb beca de menjador escolar municipal. La regidora de Benestar i Família explica que “hem de continuar donant resposta a les conseqüències socials i econòmiques causades per l’emergència sanitària de la COVID19. Les famílies presenten encara moltes dificultats per satisfer les necessitats bàsiques i hem considerat necessari donar continuïtat a aquests ajuts  concedits als infants amb beca de menjador escolar municipals fins al 31 de juliol”. 

Durant el decret d’estat d’alarma es va acordar crear unes targetes moneder per a cada alumne becat per l’Ajuntament al menjador escolar durant el curs 2019/20. L’import era de 3€/dia per cada dia lectiu de tancament dels centres educatius degut a l’emergència sanitària causada pel COVID-19 i donava cobertura a 249 infants del municipi. 

Aquesta mesura inicialment es preveia pels 28 dies lectius que duraria el tancament (des del dia 16 de març fins al 30 d’abril) però amb l’evolució de la situació es va acordar prorrogar aquests ajuts socials als següents 28 dies lectius, des del 4 de maig fins al de 10 juny. Seguidament es va acordar una nova prorroga, donant cobertura al període de l’11 al 19 de juny. L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, remarca que “tots els nostres esforços van orientats a accions que donin cobertura a les necessitats socials de les persones més desfavorides que estan patint encara fortament les conseqüències de la COVID19 i a iniciatives per a reactivar la economia”. Aquest setmana també es va aprovar, a través del Consell Veïnal, que el milió d’euros destinats Pressupostos Participats es destinarien a projecte socials. El passat 10 de juliol també es varen publicar dos noves subvencions d’ajudes, una pel teixit associatiu i un altre de concessió de prestacions econòmiques d’urgència social.