Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar presenta les targetes Compra a Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar presenta les targetes Compra a Lloret

Són subvencionades i hi haurà dues modalitats: per a la targeta de 50 euros se’n subvencionen 20 i per a la targeta de 30 euros se’n subvencionen 10
30-09-2020


L’Ajuntament de Lloret ha presentat avui una targeta Compra Lloret.

Aquesta targeta moneder està subvencionada i es troba en dues modalitats: la targeta de 50€, dels quals se’n subvencionen 20 i per tant la persona que l’adquireixi només haurà d’abonar-ne 30, i la targeta de 30€, que es podrà adquirir per només 20€ ja que l’Ajuntament en subvenciona els altres 10. Podran adquirir aquestes targetes moneder les persones majors de 18 anys, empadronades a Lloret i es vendrà una sola targeta per persona.

Les targetes es poden adquirir al Museu del Mar i es podran utilitzar fins al proper 31 desembre als establiments adherits a la iniciativa i que varen ser considerats no essencials durant l’estat d’alarma.

Lara Torres, regidora de Comerç, n’explica els objectius: “Hem impulsat aquesta iniciativa per revitalitzar i ajudar el comerç local i concretament els establiments considerats no essencials durant l’estat d’alarma, així com per ajudar econòmicament les moltes famílies que estan passant un moment econòmic complicat degut a aquesta pandèmia”.

En total, es posaran a disposició dels lloretencs i lloretenques 6.000 targetes, cosa que significa en paraules de l’alcalde de Lloret que “es destinen un total de 100.000€ a aquesta línia d’ajudes al sector comercial. Una proposta que s’afegeix a un paquet general de mesures per fer front al context de crisi social i econòmica en què ens ha situat l’emergència sanitària de la COVID-19 i que s’ha convertit en la màxima prioritat del govern municipal”. I ha destacat que “l’impacte econòmic sobre el comerç local serà de més de 300.000€”.

Un total de centenar d’establiments del municipi s’han adherit a aquesta iniciativa. Els establiments adherits tenen l’adhesiu “Compra Lloret” a l’entrada.