Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar presenta l’oferta formativa del Servei d’Ocupació Municipal pel primer semestre del 2020

L’Ajuntament de Lloret de Mar presenta l’oferta formativa del Servei d’Ocupació Municipal pel primer semestre del 2020

En total, s’ofereixen més de catorze cursos, principalment d’idiomes i informàtica


La Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), ha presentat la programació dels cursos corresponents al primer semestre de 2020; en total, són més de catorze cursos entre formació en idiomes en diferents nivells; cursos d’informàtica i acreditació de competències, com l’ACTIC molt demandat darrerament, i altres de formació contínua com el de controlador d’accessos, aparadorisme...

La inscripció ha començat avui, i es podrà realitzar presencialment al SOM, o també de forma electrònica. Els interessants ja poden consultar l’oferta disponible a través del web municipal www.lloret.org/promocioeconomica . La regidora de Promoció Econòmica ha explicat que “en breu també llençarem una oferta formativa concreta en àmbits de turisme, hostaleria i comerç que compleixen amb la demanda sorgida a les jornades empresarials realitzades el passat mes de novembre al nostre municipi”.

El Servei d’Ocupació Municipal disposa de més de 250 empreses col·laboradores, i anualment atenen a més de 5.000 usuaris. Entre els principals serveis que ofereix destaquen la borsa de treball, la informació i assessorament per a la recerca de treball, el desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral i l’orientació formativolaboral a joves de 16 a 18 anys.

Respecte a les principals dades del 2019 cal destacar que s’han gestionat més de 1.000 ofertes de treball que suposen prop de 1.250 llocs de treball, el que suposa un increment del 12% respecte a l’any 2018. Una altra dada d’interès és l’augment d’un 7,5% en el nombre d’empreses contactades. Aquestes, principalment han requerit llocs de treball vinculades al sector turístic, comercial, i administratiu.