Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar organitza la jornada #EncuentroPorLaDiversidad amb Pablo Pineda

L’Ajuntament de Lloret de Mar organitza la jornada #EncuentroPorLaDiversidad amb Pablo Pineda

És consultor de Diversitat de la Fundació Adecco i primer diplomat europeu amb síndrome de Down
15-06-2021


El proper divendres 18 de juny a les 11h, al Teatre de Lloret de Mar, la Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Fundació Adecco, faran la presentació d’un nou servei de suport a la integració laboral per persones en situació de vulnerabilitat per millorar la seva ocupabilitat i facilitar l’accés al mercat laboral. Tanmateix, aquest servei també s’adreça a empreses amb voluntat de desenvolupar i implementar polítiques de diversitat i inclusió sociolaboral realitzant un acompanyament personalitzat. Cal inscripció prèvia per poder assistir (www.lloret.cat). 

La jornada, gratuïta, i en la que també col·labora la regidoria de persones amb capacitats diferents del propi ajuntament; s’emmarca en les trobades de Fundació Adecco #EncuentroPorLaDiversidad, i comptarà amb la intervenció de Pablo Pineda, consultor de Diversitat de la Fundació Adecco i primer diplomat europeu amb síndrome de Down.  

En Pablo plantejarà la seva visió sobre la inclusió de persones amb discapacitat en la societat i el mercat laboral i oferirà la visió de la diversitat des de l'experiència de qui ha crescut en un món que "aparentment" no estava preparat per a ell, i ens farà viure la discapacitat des d'un punt de vista molt diferent. 

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat que “Aquesta jornada té per objectiu presentar el nou servei d’orientació de suport a la integració laboral que s’ofereix des del SOM, adreçat tant a persones que necessiten acompanyament com a empreses que tenen vocació de disposar una estratègia de responsabilitat social”. 

Es pot consultar tota la informació de la jornada i realitzar la inscripció a www.lloret.cat/promocioeconomica, dins l’apartat del Servei d’Ocupació Municipal.