Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar obre demà la zona de raquetes de la zona esportiva

L’Ajuntament de Lloret de Mar obre demà la zona de raquetes de la zona esportiva

Per fer ús de les pistes de pàdel i tennis caldrà fer la reserva prèvia a través del web i només es podrà jugar un contra un


Els serveis esportius de l’Ajuntament de Lloret de Mar reinicien paulatinament la seva activitat. A partir de demà entra en funcionament la zona de raquetes i les reserves s’hauran de fer via web (piscinalloret.cat). Només es podrà jugar un contra un i a l’entrada de l’àrea hi haurà una persona que explicarà als esportistes la normativa per jugar. Entre les normes de prevenció de la COVID-19 hi ha l’obligatorietat d’utilitzar mascareta i guants quan se circuli per les zones comunes; fer control de temperatura, desinfecció de les sabates abans d’entrar i neteja de mans amb el gel desinfectant ubicat a cada pista. A dins de la pista els jugadors hauran de mantenir el guant a la mà contrària on porten la raqueta o pala. Els usuaris hauran d’anar amb la roba esportiva des de casa i portar la seva pròpia ampolla d’aigua. Hi haurà també dos punts de recollida d’escombraries: un per al rebuig i l’altre per als guants. L’horari per jugar serà de 8h a 21h i l’atenció al públic es farà des de la mateixa àrea de raqueta, i no a la recepció de la Piscina Municipal com habitualment.

Pel que fa les pistes d’atletisme, obriran l’endemà per a tots els usuaris que vulguin caminar o córrer: en un horari de 7 a 10 h per a usuaris fins a 69 anys i de 10 a 12 h per a usuaris a partir de 70 anys. Els usuaris hauran de córrer o caminar individualment i a una distància mínima de 2 metres. L’aforament màxim serà de 30 persones i hi haurà un control d’accés que també informarà de les mesures a prendre. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 36 75 12. La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, ha explicat que “La inclusió de Lloret a la fase 1 ens permet l'obertura d’instal·lacions esportives a l'aire lliure i per tant tornar de mica en mica a la normalitat. És un desconfinament que hem de fer amb responsabilitat i seguint les instruccions i mesures de cada instal·lació per poder practicar per fi l’esport que tant dies estàvem desitjant”.

A banda dels equipaments esportius, també hi ha altres serveis municipals que inicien l’activitat presencial per aquells tràmits que no es poden fer de forma telemàtica, com és l’Oficina d’Informació i d’Atenció Ciutadana (OIAC) on es podran sol·licitar cites prèvies, única i exclusivament per fer els tràmits d’IDCAT i noves altes i canvis de domicili al padró d’habitants. La resta de tràmits, com per exemple volants d’empadronament, presentació d’instàncies, petició de tríptics per fer el pagament dels impostos, etc., s’hauran de fer pels canals telemàtics habilitats com són la seu electrònica o la carpeta ciutadana entre altres. La cita prèvia es pot fer via correu electrònic a oiac@lloret.cat a als telèfons 636 14 43 88 i 616 92 31 05.

Dels equipaments culturals, obriran el proper divendres 22 de mai, són el Museu del Mar i Can Saragossa, que només permetran un terç del seu aforament.

Avui Lloret de Mar ha entrat a la Fase 1 del Pla de Transició cap una Nova Normalitat del Govern Espanyol.