Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar lliura el xec de 4.333 € a la Fundació Aspronis

L’Ajuntament de Lloret de Mar lliura el xec de 4.333 € a la Fundació Aspronis

Són els diners recaptats a la Cursa de Nadal Solidària
16-01-2020


L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i la regidora d’Esports, Ana Garcia Castany han lliurat avui al director general de la Fundació Aspronis els diners recaptats a la Cursa de Nadal Solidària que es va celebrar el passat 22 de desembre i que ascendeixen a un total de 4.333,00 €. 

Més de 800 persones varen participar a la Cursa de Nadal Solidària de Lloret de Mar i que constava d’un recorregut de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. També hi havia, com cada any, la cursa infantil. 

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat: “És una satisfacció poder vincular esport i solidaritat i veure la bona acollida que té cada any aquesta iniciativa”.  L’any passat la recaptació va anar destinada a la campanya #PelsValents de l’Hospital de Sant Joan de Deú. 

La Fundació Aspronis és una entitat amb una important implicació amb el territori i que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual oferint-los assistència professional adequada per garantir-los qualitat de vida i integració social i laboral.