Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar instal·la un caixer automàtic per pagar els tributs municipals

L’Ajuntament de Lloret de Mar instal·la un caixer automàtic per pagar els tributs municipals

Permet fer els pagaments independentment de l’entitat financera
10-06-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha instal·lat un caixer automàtic a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OIAC) als baixos de l’Ajuntament. Des de Serveis de Tresoreria s’ha treballat en aquest servei durant diversos mesos i, en paraules de la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, té un doble objectiu: “Per una banda, facilitar a la ciutadania el pagament de tributs municipals i que no només es pugui fer a través de les oficines de les entitats financeres  i, per l’altra, oferir un horari més ampli que el presencial d’aquestes entitats”. Fins ara quan un ciutadà tenia un tribut municipal només podia pagar-lo a través de l’entitat financera amb què treballa l’Ajuntament. L’horari del caixer automàtic de l’OIAC és de 15 a 19 hores. 

La regidora de Serveis Econòmics ha volgut remarcar que aquest caixer “únicament admet pagaments de l’Ajuntament de Lloret de Mar que es trobin dins del termini voluntari de pagament”.

arxivat sota: Ciutadania