Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar distribuirà més de 900 targetes moneder per als infants amb beques menjador

L’Ajuntament de Lloret de Mar distribuirà més de 900 targetes moneder per als infants amb beques menjador

Es començaran a repartir a partir d'avui
25-03-2020


Està previst que aquesta setmana arribin al Consell Comarcal de la Selva les targetes moneder que ha preparat la Generalitat de Catalunya i que es comenci a fer la distribució als diferents municipis de la comarca. Els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de l’habilitació de targetes moneder en un acord assolit amb CaixaBank, garanteixen així els ajuts a l’alumnat beneficiari de les beques menjador i a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “en el cas de Lloret es tracta de més de 900 beques, per tant un volum considerable. Ahir, en la darrera reunió amb el Comitè d’Emergències Municipal, es va acordar fer la distribució a domicili per evitar que les famílies surtin al carrer”. I hi afegeix: “Era prioritari garantir que els infants que més necessitats tenen puguin continuar disposant de l’ajut del servei de menjador, malgrat que les escoles estiguin tancades”.

La distribució es farà des de la Policia Local i hi participaran Protecció Civil, Agents Cívics, notificadors  municipals, conserges d’instal·lacions municipals i voluntariat.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, ha detallat respecte al funcionament que “aquests voluntaris aniran degudament identificats amb uniforme, armilla, etc.) i se'ls facilitarà guants i mascareta així com informació sobre mesures de seguretat”. I hi ha afegit que “també s’estan acabant de definir instruccions internes com el document d'entrega de les targetes als distribuïdors i de compromís de lliurament, i el justificant de recepció de les famílies beneficiàries”.