Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar connecta el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós amb un nou carril bici

L’Ajuntament de Lloret de Mar connecta el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós amb un nou carril bici

S’ha arranjant també el pont de l’avinguda de les Alegries
22-05-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha finalitat un nou carril bici que connecta el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós, i ha arranjat el pont que creua l'avinguda de les Alegries.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que “aquesta actuació prové d'una proposta inicial de pressupostos participats, que s'ha reforçat amb altres partides de millora d'infraestructura de carril bici, i s'ha consensuat amb l'Associació de Veïns del Rieral”. El nou itinerari connecta la plaça de Domènec Moner i Basart amb el passeig de Cúllar, davant la comissaria de Policia Local, i és apte tant per a ciclistes com per a vianants. 

Cristian Fernàndez explica que “s'han reduït els pendents que hi havia per fer més amable la circulació i s'ha millorat la recollida d'aigües pluvials que provocaven xaragalls a tota la zona. També s'han habilitat alguns trams d'escales per superar els desnivells. 

Amb aquesta actuació es millora la connexió del Rieral amb el pont que arriba fins a Sant Quirze i Puigventós (i al nou institut), així com amb l'entrada de l'Institut Ramon Coll i Rodés.