Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’ajuntament de Lloret de Mar aposta per un nou sistema de porteries antivolcatge

L’ajuntament de Lloret de Mar aposta per un nou sistema de porteries antivolcatge

08-06-2018


La Secció d’Esports de l’Ajuntament de Lloret ha adquirit aquesta temporada unes porteries d’alumini amb un sistema d’antivolcatge amb tres elements diferents, fabricades segons la normativa UNE (un stàndard tècnic reconegut per AENOR). Aquestes porteries s’han  utilitzat durant gairebé tota la temporada que ara acaba en el pavelló El Molí.

Aquest sistema per a porteries de futbol sala i handbol absorbeix part de l’impacte gràcies al material utilitzat i és de fácil instal.lació i mínim manteniment.

Lloret de Mar és el municipi pioner de les comarques gironines en implementar aquest sistema, i ha rebut un ajut de 5.280 € (el 75% del cost total de la instal.lació del sistema) dins del programa de Suport a les actuacions d’acondicionament i millora en equipaments esportius municipals de la Diputació de Girona.

Aquest producte ha estat presentat dins de la Jornada de Seguretat en els Equipaments esportius organitzada per la Diputació de Girona el dia 7 de juny i a la qual ha assisitit la Secció d’Esports de l’Ajuntament.

arxivat sota: