Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret contracta vuit peons amb el programa Enfeina’t del SOC

L’Ajuntament de Lloret contracta vuit peons amb el programa Enfeina’t del SOC

El programa té una durada de sis mesos
02-07-2018


La Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del Programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha contractat un total de vuit peons de manteniment des de principis de juliol. Aquest programa, cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri, té una durada de 6 mesos.

Les actuacions previstes dels treballadors inclouen  tasques de manteniment i reparació de l’espai públic, des d’un punt de vista d’interès social, com són la conservació del mobiliari urbà i jardineria -bancs, pilones, via pública, voreres, escocells, camins de ronda, monuments, passeres de platja...-, instal·lació de cartells divulgatius de normes de conducta, col·locació de mobiliari urbà divers, retirada d’adhesius i altres elements que deterioren la imatge, suport en la resolució d’incidències en matèria de conservació i reparació, entre d’altres.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg: “l’objectiu final és garantir unes bones condicions del mobiliari urbà per a l’ús i gaudi de la ciutadania, i mantenir una bona qualitat d’espais i equipaments públics”. Per altra banda, també cal destacar que les persones participants reben una formació complementària per tal d'establir una estratègia de transició que els permeti inserir-se de nou al mercat de treball ordinari. “És a dir, per una banda milloren les seves competències a través d’experiència laboral i, per tant, la seva ocupabilitat, i d’altra banda l’administració presta més i millors serveis a residents i visitants”.

El programa Enfeina’t està destinat a l’acompanyament en la inserció laboral i la contractació de persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de trencar amb la seva situació de desocupació, evitar la cronificació del seu estat i facilitar-los experiència professional, com a mesura d’integració social, igualtat d’oportunitats i millora de la qualitat de vida.

arxivat sota: