Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret contracta dos agents comunitaris escolars

L’Ajuntament de Lloret contracta dos agents comunitaris escolars

Vetllen pel compliment de les normes COVID-19 a les entrades i sortides de les escoles i instituts
09-12-2020


L’Ajuntament de Lloret ha contractat, a través del Pla de Treball i Formació TRFO Covid19 del Servei d’Ocupació de Catalunya SOC adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, a dos agents comunitaris escolars que supervisaran el compliment dels protocols de seguretat de la COVID-19 a les entrades i sortides de les escoles i instituts. Els nous agents vetllaran perquè es respecti la distància de seguretat i l’ús de la mascareta, i reforçaran així els controls que ja es fan des dels diferents centres educatius en aquests horaris, en els quals hi ha una major concentració de persones. Aniran fent rotació entre les diferents escoles i instituts de Lloret.

El regidor de la secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret, Albert Ferràndez, explica que: “Les incidències que tenim són mínimes i copsem que la responsabilitat de les famílies vers el compliment de les mesures COVID-19 és molt alta; la implementació d’aquests agents escolars ofereix una eina més per recordar la importància de garantir la seguretat enfront de la pandèmia i les seves conseqüències”. És un servei que es mantindrà fins a la finalització del curs escolar 2020-21 amb la possibilitat d’allargar-lo mentre duri aquesta situació excepcional.