Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret congela les ordenances fiscals pel 2021

L’Ajuntament de Lloret congela les ordenances fiscals pel 2021

Es mantindran totes els taxes a excepció de l’ordenança de Béns i Immobles on s’aplicarà un augment de taxa del 50% als pisos buits durant més de dos anys
27-10-2020


Al Ple Municipal celebrat aquest dilluns s’han aprovat les ordenances per aquest 2021 que es congelen i que es mantenen com aquest 2020. La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, explica que “són unes ordenances que han estat complicades, on hem hagut de garantir l’estabilitat pressupostària sense  incrementar la pressió fiscals als usuaris conscients del difícil context que esta vivint la nostra ciutadania”.

L’única taxa que es modifica és la de Béns i Immobles (IBI) on es pujarà la taxa un 50% en aquells habitatges que han estat buits més de dos anys. La regidora de Serveis Econòmics detalla que “l’objectiu és evitar tenir habitatges buits durant un llarg període de temps, com ens trobem amb alguns grans tenedors, i ajudar incrementar l’oferta d’habitatge a Lloret”.

Les noves ordenances han tingut vot favorable de l’equip de govern, Junts per Lloret, ERC i els quatre regidors no adscrits, i de Lloret en Comú i Força Lloret. C’s i el PSC hi han votat en contra.

Al Ple també es va aprovar una esmena presentada per Lloret en Comú, que permetrà incrementar la taxa que paguen els bancs que disposen de caixer automàtic a la via pública.

La previsió és que el pressupost municipal del 2021 tindrà entre 6 i 7 milions d’euros menys.

arxivat sota: , ,