Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret activa un servei de menjar per emportar per a persones en situació de vulnerabilitat i de risc

L’Ajuntament de Lloret activa un servei de menjar per emportar per a persones en situació de vulnerabilitat i de risc

Aquest servei s’oferirà des del restaurant del Casal de la Gent Gran
30-11-2020


A partir de demà, 1 de desembre, l’Ajuntament de Lloret inicia un servei de menjar per emportar per a persones en situació de vulnerabilitat i de risc sota el nom de TAKEAWAY. El servei s’ofereix des del restaurant del Casal de la Gent Gran, de dimarts a divendres, de 12 a 13 h.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que: “Fa dies que parlem de l’alt augment de demanda que està tenint el Centre de Distribució d’Aliments; estem en una situació sense precedents on s’ha incrementat notablement la nostra vessant assistencial i amb aquesta iniciativa volem garantir, en un hivern que es presenta especialment complicat, que les persones en situació de vulnerabilitat i de risc tinguin accés a un àpat calent”. En principi està previst que aquest projecte es dugui a terme fins a final de març, però l’alcalde remarca que “anirà en funció de l’evolució de la pandèmia i les seves afectacions”.

Arantxa Jimenez, regidora de Benestar i Família, ho detalla: “És un servei que oferim a un total de 50 persones. Els usuaris venen derivats del departament de Benestar i Família de l’Ajuntament tot i que intentarem donar cobertura a urgències que puguin sorgir”.