Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Inversió als equipaments esportius de Lloret de Mar

Inversió als equipaments esportius de Lloret de Mar

S’han substituït les plaques de policarbonat de la façana nord del pavelló del Molí per vidres laminats
28-09-2021


La Secció d’Esports de l’Ajuntament de Lloret, en el marc de les actuacions d’inversió d’adaptació a la seguretat, habitabilitat i funcionalitat dels equipaments esportius municipals, ha substituït les plaques de policarbonat de la façana nord del Pavelló El Molí per vidres laminats. La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany explica que “aquestes inversió s’ha fet amb l’ajuda d’una subvenció de la Diputació de Girona i  ens permet mantenir i millorar les prestacions de les nostres instal·lacions esportives”. La Diputació de Girona ha aportat aquest any 8.275,86 €. 

Lloret de Mar és una destinació amb una llarga tradició esportiva; la vila compta amb una quarantena de clubs esportius de diferents disciplines i a nivell de turisme esportiu l’any 2019 varen passar més de 60.000 esportistes i acompanyants per les diferents instal·lacions esportives municipals i s’hi varen realitzar més de 440 competicions i entrenaments esportius. 

El proper 25 i 26 de novembre Lloret de Mar es convertirà en el epicentre mundial de turisme esportiu acollint el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu que organitzen l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar – Lloret Turisme.

arxivat sota: