Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / 'Incerta Glòria' s'estrena també a Lloret

'Incerta Glòria' s'estrena també a Lloret

La pel·lícula es projectarà els dies 27 i 28 de març a través de l’Associació Espai Setè Art al Teatre Municipal
24-03-2017


L'esperada adaptació al cinema del llibre de Joan Sales, 'Incerta Glòria', dirigida per Agustí Villaronga, estrenada el passat 17 de març, arriba també el proper dilluns 27 i dimarts 28 de març al Teatre de Lloret. L’aclamada pel·lícula es podrà veure a Lloret de la mà de l’Associació Espai Setè Art responsable del cinema comercial a l’equipament lloretenc.

‘Incerta Glòria’, amb guió del mateix Villaronga i de Coral Cruz i produït per Isona Passola, té com a actors protagonistes Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí. Se situa al Front d'Aragó l'any 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix enganyar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat. Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s'estableix entre ells dos un estat de guerra.

Villaronga ha tornat a comptar amb la producció d'Isona Passola, el mateix equip de l'exitosa 'Pa negre'. 'Incerta Glòria' és una producció de Massa d'Or, amb coproducció de Televisió de Catalunya i la participació de TVE i Movistar +. A més, el film té el suport de la Generalitat, el Ministeri de Cultura, el govern d'Aragón, la Diputació de Saragossa, la Diputació d'Osca, la Diputació de Terol i Tu Huesca, a més de la col·laboració de la productora aragonesa de Gaizka Urresti.

A Lloret ‘Incerta Glòria’ es projectarà els propers 27 i 28 de març a les 21.00 h.