Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Inauguració de l’exposició fotogràfica "A Lloret, sumem en català amb el Voluntariat per la llengua"

Inauguració de l’exposició fotogràfica "A Lloret, sumem en català amb el Voluntariat per la llengua"

Hi haurà imatges fotogràfiques de dotze parelles lingüístiques fetes en llocs emblemàtics de Lloret
20-10-2017


Dimarts que ve, dia 24 d’octubre, s’inaugura l’exposició "A Lloret, sumem en català amb el Voluntariat per la llengua". Es tracta d'una exposició fotogràfica que ens endinsa al programa del Voluntariat per la llengua a partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques de Lloret de Mar. 

L'exposició, elaborada per l’Oficina de Català de Lloret de Mar, del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar, convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de set fotògrafs que han col·laborat desinteressadament en l'exposició.

Les imatges de dotze parelles lingüístiques, fetes en llocs emblemàtics de Lloret, expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents, i reflecteixen la riquesa de l'experiència del VxL. Tot plegat apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents. El nexe: el català. 

La inauguració serà el dimarts 24 d'octubre a les 20.15 h a la Biblioteca de Lloret de Mar (plaça de Pere Torrent, s/n). És un acte obert a tothom.

L’exposició es podrà visitar fins al 24 de novembre en l’horari d’obertura habitual de la Biblioteca Municipal.