Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Idiomes als centres cívics de Lloret

Idiomes als centres cívics de Lloret

Són cursos de continuació que s’ofereixen en alemany, anglès i francès
05-04-2017L’Ajuntament de Lloret ofereix uns cursos de continuació en alemany, anglès i francès als centres cívics de Lloret. Aquests cursos, d’una durada de 20 hores i un preu de 18,50 €, donen continuïtat als cursos que es varen iniciar al setembre. Els interessats s’hi poden inscriure fins al dia 24 d’abril a l’OIAC.

Cristian Fernández, regidor dels centres cívics, explica: “Lloret viu principalment del turisme i a Lloret conviuen persones de moltes nacionalitats; és per aquest motiu que l’oferta formativa en idiomes es valora molt i nosaltres considerem que és important donar-li un pes rellevant”. Les classes d’alemany i francès es duran a terme al centre cívic del Rieral i les d’anglès al centre cívic de Can Sabata.

Un total de 23.782 persones varen fer ús l’any 2016 dels centres cívics de Lloret. Cristian Fernández destaca: “A banda dels usuaris que hi assisteixen per les activitats organitzades per l’Ajuntament, els centres cívics són molt utilitzats pels veïns i veïnes que hi duen a terme les seves reunions i activitats pròpies. Això és molt positiu ja que mostra que són uns barris amb gran dinamisme i cohesió social”.

Lloret compta actualment amb  set centres cívics, ubicats als barris de Can Carbó, el Rieral, Can Sabata, el Molí, el Nucli Antic, Can Ballell i Roca Grossa.