Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Gran éxit dels “tallers en família” dels centre cívics de Lloret de Mar

Gran éxit dels “tallers en família” dels centre cívics de Lloret de Mar

S’ha ofert un taller de robòtica i cuina saludable
09-08-2021


El cartell d’activitats d’estiu dels centres cívics de Lloret de Mar ha incorporat aquest any com a novetat els tallers en família. Així a banda dels cursos d’adults de conversa d’anglès, francès i ceràmica de corda i el de tallers de manualitats per a infants, que es duu a terme al juliol i agost, s’ha ofert un curs de Robòtica i un de Cuina saludable en família.

El taller de Robòtica en família és una prova pilot en petit format que ha comptat amb la participació de tres families que han gaudit durant el mes de juliol d'un curs d’introducció a la Robòtica per a nens i nenes entre 10 i 14 anys amb acompanyament d'un progenitor. El taller tenir per objectiu ensenyar d'una manera didàctica i amena els principis de la programació informàtica i el treball en equip mitjançant un seguit de jocs i reptes de diferent dificultat. 

Després de la bona acollida de l'estiu passat, la segona edició del taller de Cuina Saludable s'ha dut a terme al centre cívic el Rieral durant les tardes del mes de juliol i han arribat a participar fins un total de 8 famílies diferents. Es tractava d'un taller pensat per a nens i nenes entre 6 i 10 anys, també acompanyats d'un progenitor, des del qual s'ha impartit coneixements sobre cuina saludable, nutrició i noves receptes per a menuts i grans." 

Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana explica que “Engegar projectes com els tallers en família ha suposat un repte que valorem molt positivament donat que ha permès explorar noves vies incorporant una tipologia de cursos molt diferent del que és habitual al centre i que permet que més persones s’hi apropin i coneguin el treball que fem diàriament. Des del Departament intentarem treballar per continuar donant cabuda i continuïtat a aquests cursos en properes ocasions”.  I ha destacat que “les sinergies que s’han donat entres pares i nens i avis i nens ens omplen de satisfacció i ens anima a seguir treballant en aquesta línea.