Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Gospel Viu estrena a Lloret el seu nou espectacle

Gospel Viu estrena a Lloret el seu nou espectacle

Gospelizing! reunirà més de 120 artistes aquest divendres 21 d’octubre (21.00 h) al Teatre de Lloret
20-10-2016


Gospelizing! és el títol del nou espectacle dels Gospel Viu, que s’estrena aquest divendres 21 d’octubre (21.00 h) al Teatre de Lloret. GOSPELIZING!, a càrrec dels TGV CHOIR i la formació TASTET DE GOSPEL de Taradell ha estat dissenyat expressament per al Teatre de Lloret i aquesta actuació serà una de les poques ocasions de veure juntes aquestes dues formacions.

Dos estils ben personals s’uneixen dalt de l’escenari del Teatre de Lloret per oferir el gòspel més actual, agosarat, dinàmic i electritzant del moment. Una concepció idèntica  d’aquest estil a partir d’uns cànons de qualitat tremendament exigents que, durant més d’una hora i mitja, conduiran l’espectador a un cúmul de sensacions fantàstiques, especials, intenses i difícils d’explicar.

Dos segells inconfusibles, dues marques consolidades que s’uneixen a GOSPELIZING!  per oferir al públic dues visions diferents d’un mateix concepte, dos prismes des d’on viure el gòspel en primera persona, creant una amalgama perfecta entre l’espectador i l’artista.

GOSPELIZING!, un projecte creat i produït per Moisès Sala, fundador i director de THE GOSPEL VIU CHOIR juntament amb Guillem Prat i els TASTET DE GOSPEL.

(...)L’amistat i l’entesa d’aquestes dues formacions de gòspel arriba molt més enllà de la música, arrela ben endins. La sinceritat i la coherència en l’estètica musical de TASTET DE GOSPEL coincideix plenament amb la forma i el fons de la proposta escènica dels TGV CHOIR. De fet, ells són l’única formació nacional amb la qual hem compartit escenari fins a dia d’avui, més enllà del treball internacional amb Golden Gate Quartet, Joyful Gospel Singers, Soweto Gospel Choir i NK Brotherhood Singers amb qui hem tingut la gran sort de treballar en diverses etapes. TASTET DE GOSPEL i TGV CHOIR: sens dubte, uns projectes musicals, humans i de responsabilitat social fantàstics! – (Moisès Sala)  

Gospel Viu busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del gòspel clàssic cap a formes molt més actuals i contemporànies, amb un estil propi marcat pel bon ús de la tècnica vocal, coral i musical.

Les entrades per al concert al Teatre de Lloret ja són a la venda al preu de 15 € a http://www.teatredelloret.cat/ca/gospelizing. Les entrades també es poden comprar de forma anticipada al Museu del Mar (passeig de Camprodon i Arrieta, 1-2) i a El Puntet (avinguda de Vidreres, 58)