Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Finalitzen les tasques de pintura de la plaça Pere Torrent

Finalitzen les tasques de pintura de la plaça Pere Torrent

A la tardor s’instal·laran unes lletres corpòries de Lloret de Mar
30-03-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha reobert la plaça Pere Torrent, que es trobava parcialment tancada, després de finalitzar les tasques de pintura. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que “aquestes tasques no es varen poder dur a terme abans ja que la pintura precisa d’unes temperatures concretes, ni altes ni baixes, i ara a la primavera és el moment més adequat”. A la tardor s’instal·laran unes lletres corpòries de Lloret de Mar.

El projecte de remodelació de la Plaça Pere Torrent ha donat més visibilitat a la Casa de Cultura i ha convertit la plaça en un espai més amable suavitzat estèticament amb un sòl que ara incorpora formes arrodonides i elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria. També es varen enderrocar les graderies i es va fer un reforç estructural i  impermeabilització a les zones treballades per evitar filtracions a l’aparcament. Es tracta també de la primera plaça de Catalunya amb realitat augmentada.

El cost aproximat és d’uns 800.000€ i és tracta d’un projecte inclòs en el Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret de Mar.

arxivat sota: , ,