Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Festa Major de les Alegries

Festa Major de les Alegries

Aquest diumenge a les Alegries tindran lloc més d’una desena d’actes


El veïnat de les Alegries celebra la seva diada amb activitats programades des de les 10.30 h del matí fins al Gran Ball que tindrà lloc a la tarda.

Obre la jornada l’Audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Santa Maria de Blanes a les 10.30 h; seguidament hi haurà jocs infantils. Els actes segueixen amb la inauguració de les noves rajoles. Volem recordar que les rajoles solidàries són una iniciativa que va posar en marxa l’associació de veïns del barri de les Alegries. Les famílies fan un donatiu de 150 € i es posa una rajola amb el seu nom a les escales d’accés a l’ermita. Amb aquests diners, l’ermita es va restaurant poc a poc.

A les 12 h, missa solemne i, a la 13 h, sorteig de 12 lots de productes i aperitiu popular per a tothom. Com cada any, hi haurà servei de taules i cadires per a tots els assistents que vulguin compartir aquest aperitiu al veïnat de les Alegries.

Els actes segueixen a la tarda, a les 16.30 h, amb audició de sardanes. En aquest cas a càrrec de la Cobla Contemporània, bateig i batiada des del campanar. A les 18 h, berenar popular per a tothom i més sortejos. Per acabar, el Gran Ball de fi de festa amb l’Àngel Cantant.

Des del veïnat de les Alegries recorden que durant tot el dia hi haurà servei de bar i entrepans, i que hi haurà taules i cadires per a qui es vulgui portar el dinar i menjar allà.

Aquesta festa intenta mantenir la tradició de tots els lloretencs.