Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Èxit dels tallers d’estiu del Centre Cívic del Rieral

Èxit dels tallers d’estiu del Centre Cívic del Rieral

Més de 70 persones han pogut gaudir dels tallers d’estiu
28-08-2020


Per primera vegada, el centre cívic del Rieral ha ofert tallers d'estiu als seus usuaris els mesos de juliol i agost. A causa de l'emergència sanitària de la covid-19 es va haver de suspendre el tercer trimestre dels cursos, fet que va impulsar aquesta nova proposta un cop aixecat l'estat d'alarma.

En total 71 alumnes han pogut aprofitar aquesta nova iniciativa, i gairebé tots els tallers han exhaurit les places. Els tallers s'han fet en format reduït d'alumnes i molts d'ells s'han duplicat en dos horaris diferents segons la demanda, aplicant les mesures de seguretat de la covid-19 en tot moment, per la seguretat de les persones usuàries del centre cívic.

La regidora de participació ciutadana, Lara Torres, explica que ”els tallers d’estiu ens han fet veure les ganes de la gent de continuar fent activitats i formant-se amb els nostres cursos”. La regidora també ha explicat que “l’experiència d’aquest estiu ens ha ajudat a treballar amb els protocols per la covid-19 i poder aplicar-los en la nova edició de cursos i tallers”.

Les propostes que més han agradat han estat la de reciclatge, pintura a l'oli i ganxet. Com a gran novetat, a l'agost s'ha dut a terme un curs de cuina saludable per a famílies i es va haver de desdoblar a causa de la gran demanda.

A l'octubre tornen els nous cursos i tallers de manualitats dels centres cívics de Lloret, que l'Ajuntament espera poder oferir amb total normalitat. S’hi aplicaran les mesures de seguretat per la covid-19, com la reducció d'alumnes a cada sessió dels cursos i el desdoblant en funció de la demanda. Les inscripcions per a aquesta nova edició començaran el dia 21 de setembre al web de l'Ajuntament i, a partir del 28 de setembre, de manera presencial a les instal·lacions del Centre Cívic del Rieral.