Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Exhaurides les inscripcions per a participar a la cursa Corriols de l’Avi de Lloret

Exhaurides les inscripcions per a participar a la cursa Corriols de l’Avi de Lloret

Amb 400 inscrits, aquesta cursa BTT recupera antics corriols de la vila i ofereix dos recorreguts: un de 34 km i un de 22 km per l’entorn natural de Lloret de Mar
21-11-2017


A cinc dies de la cursa BTT Corriols de l’Avi, ja s’ha arribat a les 400 inscripcions que s’havia marcat l’organització com a límit i, per tant, s’han tancat les inscripcions. La Penya Ciclista de Lloret, organitzadors de la cursa, es mostren “molt satisfets de la bona rebuda d’aquesta cursa, que arriba a la tercera edició ja plenament consolidada”. I recorden: “És un recorregut que passa per antics corriols que volem mantenir i preservar i que ens mostrar espais emblemàtics de Lloret com l’Àngel, Sant Pere del Bosc o les Alegries”.

La cursa tindrà lloc el proper diumenge 26 de novembre, amb sortida a les 9 h, a sa Caleta, i ofereix la possibilitat de participar en una d’aquestes dues distàncies: 22 quilòmetres, amb un desnivell de 650, i 34 quilòmetres, amb un desnivell de 1.200.

La cadena Guitart Hotels, com a empresa col·laboradora de la cursa, ofereix un descompte als participants que s’allotgin al seu establiment.

Però aquesta no és l’única proposta vinculada al ciclisme que té Lloret aquesta setmana: el divendres és la destinació convidada al V Fòrum de la Selva per presentar el seu projecte de destinació esportiva i del producte ciclisme i, l’endemà,  el dissabte 25 de novembre a les 19 h a la sala polivalent de la Casa de la Cultura (plaça de Mossèn Pere Torrent, 1) es presentarà la pròxima edició de la Titan Desert 2018. Els interessats podran adquirir el seu dorsal a partir de les 18 h i en finalitzar es projectarà el documental Soy el desierto, Titan Desert 2017.

L’esportista Melcior Mauri, que ha participat ja en vuit edicions de la Titan Desert i va ser guanyador de l’edició del 2007, serà qui portarà a terme la presentació.