Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Es signen a la Diputació de Girona convenis de col·laboració entre el departament d’Interior amb Dipsalut i altres ajuntaments de la demarcació

Es signen a la Diputació de Girona convenis de col·laboració entre el departament d’Interior amb Dipsalut i altres ajuntaments de la demarcació

Conveni projecte europeu HEIMDALL 2017-2020
13-07-2018


Els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i Lloret han signat el conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior en relació amb el projecte europeu “Multi-hazard Cooperative Management Tool for Data Exchange, Response, Planning and Scenario Building” (projecte HEIMDALL 2017-2020).

Es tracta d’un projecte europeu finançat per la Comissió Europea dintre del programa Horitzó 2020. El Departament d’Interior hi participa com a soci (full partner), i aporta les perspectives de dos perfils operatius diferents: els bombers i les policies. És una eina de gestió de riscos i cooperació en la resposta operativa, la generació d’escenaris de risc i l’intercanvi de dades. «Segons Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, es treballa en Big Data en l’àmbit de seguretat per lluitar contra l’amenaça terrorista».

Abans de la signatura, hi ha hagut una reunió de treball amb el conseller Miquel Burch, el president Pere Vila, els mossos i els cossos de seguretat de preparació i de situació de la seguretat a les comarques gironines.

arxivat sota: ,