Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Es presenta a Lloret de Mar la 3ª edició de Globasket

Es presenta a Lloret de Mar la 3ª edició de Globasket

Globasket 2018 acull a 162 equips de 27 països diferents, en la tercera edició del torneig
19-03-2018Globasket va iniciar el seu camí fa tres anys, apostant per un programa sòcio-esportiu amb conferències i clínics.

Pretén oferir una experiència més enllà del bàsquet, centrant-se en aspectes de formació i promovent activitats culturals.

Com a novetat d'aquest any, el torneig es dividirà en dos torns: el primer es disputarà del 24 al 29 de març i, el segon, del 2 al 7 d'abril. Ambdós, tindran la seva seu principal a Lloret de Mar.

L'esdeveniment internacional acollirà, entre els dos torns, a més de 3.100 persones entre jugadors, entrenadors i familiars. Aquest any, s'amplia el rang de categories d'U12 a U16 i es jugaran més de 550 partits.
Més enllà de la competició, Globasket aposta per un programa de conferències i clínics. Entre els ponents hi haurà l'ambaixador del torneig, Pau Ribas (FC Barcelona), l'exjugadora professional Mar Rovira i el MIFAS realitzarà una activitat de bàsquet inclusiu on els participants viuran de primera mà l'experiència de jugar en cadira de rodes, entre d'altres. 

Durant aquesta edició es promouran diferents activitats de turisme i, a més, alguns equips assistiran als partits del seu ambaixador, Pau Ribas, amb Barça Rookies: FC Barcelona Lassa-askonia Vitoria Gasteiz i FC Barcelona Lassa-Khimki Moscow Region.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç: http://globasket.com