Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Es posa en funcionament el servei d’audioguies als Jardins de Santa Clotilde de Lloret

Es posa en funcionament el servei d’audioguies als Jardins de Santa Clotilde de Lloret

El servei està disponible en quatre idiomes i s’ofereix gratuïtament a l’entrada
25-08-2017


L’Ajuntament de Lloret ha posat en funcionament aquesta setmana el servei d’audioguies als Jardins de Santa Clotilde. En paraules d’Anna Fuentes, directora de Patrimoni Cultural: “oferim una eina més per a descobrir els Jardins de Santa Clotilde i donar un valor afegit a la visita”. I afegeix: “Expliquem la història dels jardins, els principals elements patrimonials i vegetals. També oferim informació sobre els personatges històrics que hi estan vinculats i sobre la zona on són ubicats”.

Les audioguies es lliuren gratuïtament amb l’entrada i s’adjunten amb un plànol dels jardins que detalla els deu punts del recorregut de locució. En paraules del regidor de Patrimoni Cultural, Albert Robert: “el recorregut està pensat com una visita guiada i el llenguatge és atractiu i lúdic per arribar a tots els públics”. Per als interessats hi ha disponibles auriculars amb un preu d’1,5€.

Les audioguies estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

El cost de les audioguies ha estat aproximadament de 5.440€ i s’ha finançat a través de la subvenció del Pla de Foment del Turisme 2016-2018.

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret són de propietat municipal i estan catalogats com a Bé d’Interès Cultural. Anualment reben més de 100.000 visitants a l’any, la qual cosa el converteix en l’equipament cultural més visitat de la vila. L’objectiu es ampliar el servei d’audioguies a altres equipaments culturals visitables del MOLL (Museu Obert de Lloret).

L’any 2003 l’Ajuntament va crear el Museu Obert de Lloret de Mar (MOLL), un projecte que ha rehabilitat, ha fet visitables i ha obert al públic els principals atractius culturals del municipi i que integra els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, la casa-museu de Can Font, el Cementiri Modernista, Puig de Castellet, Turó Rodó, Es Tint i el Castell de Santa Joan. Anualment passen per aquests equipaments prop de 134.000 persones.