Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Es convoquen els Premis Ses Obreres 2018 de fotografia i cartells per la Festa Major

Es convoquen els Premis Ses Obreres 2018 de fotografia i cartells per la Festa Major

Els tema del concurs és la Festa Major de Santa Cristina
13-06-2018


L’Associació d’Ex-Obreres de Santa Cristina de Lloret de Mar ha convocat el concurs de cartells i de fotografia de la Festa Major de Santa Cristina 2018. El tema del concurs és la Festa Major de Santa Cristina.

Pel que fa al concurs de cartells, el termini d’admissió és de l’11 de juny al 9 de juliol de 2018. Les obres, originals i inèdites, han de ser en format A3 vertical i presentades sobre un suport rígid, amb la llegenda Santa Cristina Festa Major d’estiu 2019. La tècnica és lliure, i el concurs consta de dues categories, segons si la tècnica és manual o amb aplicació informàtica. El cartell guanyador servirà per il·lustrar els programes de l’any que ve. El premi per al guanyador de cada categoria és de 300 €; per al segon classificat, de 150 €; i el premi especial Ses Obreres, que consisteix en un trofeu commemoratiu de l’acte. El veredicte es farà públic el dissabte 14 de juliol a les 11 h, a la sala d’actes de l’Obreria de Santa Cristina; i el lliurament de premis serà el 24 de juliol durant el sopar de l’Obreria de Santa Cristina a la Plaça del Pi.

En relació al concurs de fotografia, el termini d’admissió és del 30 de juliol al 13 d’agost de 2018. La tècnica de l’obra és lliure, ja sigui en blanc i negre o en color, però no s’accepten fotomuntatges. Dins del tema de la Festa Major de Santa Cristina, es distingeixen tres categories diferents. La categoria A inclou les fotografies preses durant la Diada de Santa Cristina, la categoria B admet els actes de Festa Major que impliquin la utilització de foc i la categoria C comprèn tota la resta d’actes. Les obres, en format digital, s’hauran d’entregar a l’adreça electrònica obreres.santacristina@gmail.com. Cada categoria té un premi de 200 €, mentre que els accèssits comptaran amb una medalla i el premi especial Ses Obreres, que consisteix en un trofeu commemoratiu de l’acte. El veredicte es farà públic el dissabte 18 d’agost a les 11 h a la Masia Can Saragossa, i el lliurament de premis serà el divendres 24 d’agost al paratge de Santa Cristina, abans de començar el concert de l’Obreria.