Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Es convoca la 14a edició dels Premis Literaris Vila de Lloret

Es convoca la 14a edició dels Premis Literaris Vila de Lloret

La principal novetat és que s’ha obert una nova categoria a primària


Lloret de Mar ha convocat la 14ena edició dels Premis Literaris Vila de Lloret amb una novetat respecte l’edició passada: s’ha creat una categoria nova pels alumnes de primària. Aquesta divisió permetrà que els nens i nenes de primer a quart (de 6 a 9 anys) es presentin en una categoria, i els de cinquè i sisè (10 i 11 anys) en una altra. A més, els alumnes de primària hauran de centrar els seus relats en Lloret de Mar com al seu poble. Recordem que en la resta de categories, els escrits han de fer referència a la temàtica dels viatges.

Els premis, que cada any compten amb participants de Lloret i de fora, es lliuraran en un acte previst al Teatre de Lloret el diumenge 22 d’abril. Serà en el decurs de la celebració de la Nit de la Cultura Lloretenca, en què també s’entregaran els premis dels blogs, el Joan Llaverias per a contes infantils il•lustrats i el guardó Sa Gavina de les Arts i les Lletres. Aquest últim, el més destacat de la vetllada, s’atorga a una persona o entitat que ha tingut un paper rellevant en la promoció de la cultura en l’àmbit local.

Els treballs que es presentin als Premis Literaris Vila de Lloret han de ser originals, inèdits, han d’estar escrits en català i no poden haver estat premiats en altres concursos literaris. Les obres es poden presentar fins el 2 de març a la regidoria de Promoció Cultural, ja sigui per correu postal, en persona o en línia enviant un correu electrònic a .

Els premis estan dotats fins a 1.000 euros, en el cas de la categoria de narrativa de viatges per adults. Mentre que les categories escolars s’entregaran premis en material cultural.

Per a més informació, consulteu el web www.lloret.cat

arxivat sota: