Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Entra en funcionament l’àrea de raqueta de la zona esportiva de Lloret de Mar

Entra en funcionament l’àrea de raqueta de la zona esportiva de Lloret de Mar

El nou espai inclou sis pistes de pàdel, tres de tennis de terra batuda i una de multiesportiva, i es troba a tocar de la Piscina Municipal
19-07-2019


Des de l’1 de juliol passat l’Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en funcionament l’àrea de raqueta de la zona esportiva. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “es va obrir per donar cabuda a l’estada del Club de Tennis Lloret i complementar el casal de la Piscina de Lloret i des d’aquesta setmana també l’hem obert al públic en general”. L’àrea de raqueta disposa de sis pistes de pàdel, tres de tennis de terra batuda i una pista multiesportiva sintètica.

Els horaris de l’àrea de raqueta són de dilluns a divendres de 8  a 22 h i els caps de setmana de 8 a 21 h. Aquestes dues primeres setmanes les pistes de pàdel han tingut una mitjana de 491 usos i les de tennis de 2.058 usos. Amb la promoció d’estiu, els preus/hora són: per al pàdel oscil·len entre 0,76€ i 1,76€ per als abonats i 2,26€ i 3,86€ per als no abonats; per a les pistes de tennis de terra batuda, 3,50€ per als abonats i 6,50€ per als no abonats i per a la pista multiesportiva, per als abonats 2,60€ i per als no abonats 5,70€.

L’alcalde de Lloret de Mar ha recordat que “aquest projecte es trobava inclòs dins del Pla de reconversió turística de Lloret de Mar amb una inversió de 969.000€. Amb les noves instal·lacions, que gestionaran els responsables de la Piscina Municipal, els operadors turístics podran incloure el lloguer de les noves instal·lacions en la seva oferta”. I ha recordat que “ara estem adequant l’aparcament adjacent de 224 places, que esperem tenir acabat a finals d’any”.

La Piscina Municipal de Lloret és de mides olímpiques (50 metres) i ja té més de 3.000 abonats.