Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els vídeos de Sant Jordi al YouTube del Teatre de Lloret registren més de mil visualitzacions en un dia

Els vídeos de Sant Jordi al YouTube del Teatre de Lloret registren més de mil visualitzacions en un dia

Els vídeos més visitats han estat ‘Un Sant Jordi confinat’ de Joan Romà Ortriz i ‘La llegenda de Sant Jordi confinat’ de l’Aula Municipal de Teatre


Els vídeos que el Teatre de Lloret ha penjat per Sant Jordi al seu canal de YouTube han tingut 1.110 visualitzacions en un sol dia.

A causa de la COVID-19 el Teatre de Lloret va penjar al seu canal de YouTube diversos vídeos i muntatges audiovisuals per celebrar Sant Jordi. Encara que fos des de casa i en 24 hores, els vídeos han tingut un total de 1.110 visualitzacions. I el canal de YouTube ha passat, durant aquest període de confinament, de 6 a 64 subscrits.

Els muntatges audiovisuals amb més visualitzacions han estat:

  • Un Sant Jordi confinat de l’actor lloretenc i director de l’Aula Municipal de Teatre, Joan Romà Ortiz, i la seva família, que l’han realitzat durant aquests dies de confinament. En total, a data d’avui, registra 358 visualitzacions al YouTube.
  • En segona posició, però amb una xifra molt similar, es troba el muntatge realitzat per la professora de l’Aula Municipal de Teatre Mercè Maresma i els seus alumnes de 5è i 6è, on expliquen La llegenda de Sant Jordi confinat amb 356 visualitzacions.
  • En tercer lloc hi ha el curtmetratge Currito de la Costa dels productors Paco Moreno i Raül Busquets amb 304 visualitzacions.
  • En quarta posició hi trobem els contes de Sant Jordi, i una mica més narrats per la companyia de teatre Anna Roca, amb 61 visualitzacions al YouTube del Teatre.
  • I finalment s’han registrat 31 visualitzacions del poema Dona'm la mà de Joan Salvat Papasseït que va llegir el també actor lloretenc Joan Pau Romaní, que ha registrat 31 visualitzacions.

Cal dir que a aquestes visualitzacions, cal sumar-li les de les xarxes socials, ja que molts d’aquests continguts s’han compartit també a través de les xarxes.

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, s’ha mostrat satisfet per aquestes dades registrades, i ha donat les gràcies als actors i actrius de Lloret que estan donant contingut cultural a aquests dies de confinament i als lloretencs per seguir sent fidels a les propostes del Teatre de Lloret.