Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els textos de dos dramaturgs gironins, Llàtzer Garcia i Clàudia Cedó, arriben aquest cap de setmana al Teatre de Lloret

Els textos de dos dramaturgs gironins, Llàtzer Garcia i Clàudia Cedó, arriben aquest cap de setmana al Teatre de Lloret

El disabte 19 de febrer s’ha programat “Els somnàmbuls” i el diumenge 20 de febrer “Les croquetes oblidades”
17-02-2022


Els textos de dos espectacles de dramaturgs gironins arriben al Teatre de Lloret aquest proper cap de setmana. Són “Els somnàmbuls” de Llàtzer Garcia i “Les croquetes oblidades” de Clàudia Cedó.

ELS SOMNÀMBULS

Estrenada a Temporada Alta l’any 2019, “Els Somnàmbuls” és una magnífica comèdia sobre l’amor a tres bandes. L’obra ens explica Ens la història de dos joves amics: l’Otto i en Leo, als quals, ràpidament se’ls afegeix la Gilda. Un trio d’amics que van buscant fórmules de possible felicitat en diferents esquemes de relació. L’amistat entre ells s’anirà esquerdant quan l’amor -com l’entenem a la nostra societat- i la gelosia -com la vivim a la nostra societat- ho devori tot. 

El dramaturg Llàtzer Garcia signa aquesta obra inspirada en Design for Living de Noël Coward i ho transforma en una comèdia que ens parla de l’amor i de viure la vida minut a minut, esdevenint una crítica àcida contra la institució de la parella. 

Garcia és un dels autors teatrals catalans més prolífics del moment, amb obres com “La pols” (Premi de la crítica de Barcelona i Premi de la crítica Serra d’Or.), “Sota la ciutat” (Temporada Alta i Teatre Lliure) o “Els nens desagraïts” (Sala Beckett). Algunes de les seves obres estan traduïdes al castellà i l’anglès. 

L'obra es podrà veure a Lloret el proper dissabte 19 de febrer (20h) i inaugura el cicle Lloret Espai Off que porta obres de petit format amb aforament reduït al Teatre de Lloret i on es dona prioritat a la proximitat del públic amb els actors.

LES CROQUETES OBLIDADES

“Les croquetes oblidades” obra el diumenge dia 20 de febrer (17.30h) la temporada de teatre familiar a Lloret amb aquest text escrit per Clàudia Cedó. 

Es tracta del quart espectacle creat per la companyia de teatre familiar Les Bianchis. L’obra està escrita per Clàudia Cedó, autora d’èxits com la multipremiada obra “Una gossa en un descampat” (Sala Beckett) o “Mare de sucre”; i dirigida per Israel Solà, director de la companyia La Calòrica (“Els ocells”, “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda”, “Fairfly”). 

L’espectacle es va estrenar a la Sala Beckett l’any 2019. Després d’exhaurir entrades i obtenir gran èxit de públic i crítica, arriba a Lloret aquest diumenge 20 de febrer. 

“Les croquetes oblidades” és un espectacle que ens parla de temes com el dol, la mort i la pèrdua. Però amb el toc d’humor que caracteritza aquesta companyia i les seves creacions. Les Bianchis han reivindicat sempre un teatre familiar; on adults i infants puguin gaudir d’igual manera i on grans i petits surtin amb més preguntes que respostes. 

Les protagonistes són tres nenes que ajuden a la seva amiga a recordar el gust que feien les croquetes de la seva àvia. 

Les entrades pels dos espectacles es poden comprar online a través de la pàgina web del teatre: www.teatredelloret.cat

 

arxivat sota: ,