Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els Punts d’Informació Juvenil de Lloret han rebut 51.000 usuaris durant el 2019

Els Punts d’Informació Juvenil de Lloret han rebut 51.000 usuaris durant el 2019

El darrer ple es va aprovar el Pla Local de Joventut, el document marc d’actuacions pels propers 4 anys


El Punt d’Informació Juvenil de Lloret (El Puntet) ha presentat la memòria 2019 on destaquen els 51.000 usuaris que han passat pels equipaments de Lloret i Fenals, l’afluència als cursos organitzats, amb un 90% d’inscrits i l’alta presència als instituts per fer campanyes de conscienciació, vint i nou en total, els 243 assajos que s’han fet als Bucs de “El Puntet o les 655 gestions amb el DNIe. Respecte al perfil de l’usuari és principalment masculí (3 de cada 4) i menor de 25 anys. Aquest perfil s’inverteix quan parlem d’activitats o cursos, on entre el 60 i el 68% són noies.

El passat 2019 es varen incorporar com a novetat el debat de regidorables de Joventut que es va fer abans de les eleccions i les activitats que s’han fet conjuntament amb altres municipis de la comarca, concretament els projectes Cul inquiet i curs de Premonitors.

Per altra banda al darrer ple es va aprovar el Pla Local de Joventut, un document que recull les polítiques en matèria de joventut dels propers 4 anys, fins al 2023. Consta de 66 accions que s’inclouen dins dels 7 reptes que marca el Pla Nacional de Joventut. La regidora de Joventut, Marina Nicolas, explica que “els darrers anys estem apostant per unes polítiques molt vinculades a la sensibilització, que fomentin els valors per una societat cohesionada, sostenible i inclusiva”. A més també destaca que “es mantenen projectes que ajudin a la autonomia i desenvolupament personal dels nostres joves tant des de l’àmbit educatiu i laboral, com de la salut o culturals”.

Respecte al perfil de l’usuari és principalment masculí (3 de cada 4) i menor de 25 anys.

arxivat sota: ,