Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els Pressupostos Participats de Lloret es destinaran principalment a habitatge social

Els Pressupostos Participats de Lloret es destinaran principalment a habitatge social

S’invertiran 800.000€. A més també es crearà un Rober de Càritas, es faran millores als espais de barri per infants i joves i al Centre de Distribució d’Aliments
29-09-2020
Els Pressupostos Participats de Lloret es destinaran principalment a habitatge social

Facebook - Lara TorresEl Consell Veïnal va aprovar, la setmana passada per unanimitat, la proposta d’inversió dels Pressupostos Participats que va aportar l’equip de govern.

Al darrer Consell Veïnal celebrat el passat mes de juliol es va aprovar per unanimitat cedir el milió d’euros que en principi estaven destinats a executar els projectes més votats dels Pressupostos Participats 2020 a inversions pels projectes dels Pressupostos Participats 2020, per destinar-lo a projectes de caire social que servissin com a mesura d’ajut i suport als col·lectius o qüestions socials més vulnerables.

La proposta dedica el 80% de la inversió, concretament 800.000€, es destinaran a habitatge social. En paraules de Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana “L’habitatge és un dret bàsic que en el context actual és fa especialment difícil per les famílies en risc d’exclusió social, per això és important impulsar aquestes iniciatives que ens permetin dotar tenir a disposició aquests habitatges socials”. A banda d’aquesta proposta també es tiraran endavant un Rober de Càritas, botiga de roba de segona mà, al qual es destinaran 12.000€; un sèrie de millores als espais infantils i juvenils del Centre Obert, Espai Jove i Salut Jove per 120.000€ i 68.000€ per l’adequació del Centre de Distribució d’Aliments. 

L’alcalde de Lloret ha agraït a tots els membres del Consell Veïnal “la seva predisposició a contribuir a fer un Lloret millor i socialment més just”.